Mitt hjärta går på Ladda ner (Download/Läsa online) (e-bok) PDF, ePub, Kindle

Mitt hjärta går på Ladda ner (Download/Läsa online) (e-bok) PDF, ePub, Kindle

Mitt hjärta går på (e-bok) av Christoffer Holst


Den 22-åriga konditorn Chavve är antagligen den ensammaste romantikern på hela Södermalm. Efter tre år i storstaden har han fortfarande inte lärt känna någon och varje kväll slutar i ensamhet med stora bakverk framför filmen Titanic. På andra sidan vattnet bor Pontus kvar i pojkrummet hos sin brokiga familj. Skådisdrömmarna har bleknat, tillsammans med allt det där andra som skulle bli framtiden, och har ersatts med hypokondri och tvångstankar.

När en dejtingapp kopplar samman killarna blir de snabbt en del av varandras liv, och Chavve verkar äntligen ha hittat det han sökt efter så länge. Men Pontus liv kraschar, och allt som blev så bra är plötsligt borta. Fast Chavve tänker inte ge upp så lätt. Och han har en plan.

Mitt hjärta går på är en romantisk komedi om ensamhet, förhoppningar och den totala maktlösheten i att vara kär. En rolig men rörande historia, berättad från två unga killars perspektiv, om hur viktigt det ibland kan vara att våga lite mer i livet. Att ge sig hän.Språk Svenska!


Ladda ner Mitt hjärta går på e-bok Gratis pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:


Mitt hjärta går på (Kr-0.00)


Gå med hundratusentals nöjda medlemmar som tidigare tillbringade otaliga timmar på jakt efter media och innehåll online, nu njuter av de hetaste nya böckerna, tidskrifterna och serierna.

Det är här och det är gratis. Det är därför du borde gå med:

 • Obegränsade böcker, tidskrifter och serier wherever du än är: direkt i din webbläsare på din dator eller surfplatta.
 • Mer än 10 miljoner titlar spänner över varje genre som är tänkbara, till hands.
 • Få de bästa böckerna, tidskrifterna och serierna i varje genre, inklusive Action, Äventyr, Anime, Manga, Barn och familj, Klassiker, Komedier, Referens, Handböcker, Drama, Utländska, Skräck, Musik, Romantik, Sci-Fi, Fantasi, Sport och många fler.
 • Nya titlar läggs till varje dag! Vi gillar att hålla saker färska.
 • Alla plattformar. Fullt optimerad.
 • Ta reda på varför tusentals människor går med varje dag.
  Registrera dig nu och upplev underhållning, obegränsat!

  Författare

  Helena Hammarström (annat), Christoffer Holst (författare)
  Förlag
  Bokfabriken
  Utgiven
  3 september 2015
  Genrer

  Skönlitteratur, Romaner
  Språk
  Swedish
  Format
  epub
  Kopieringsskydd
  Vattenmärkt
  ISBN
  9789176291351

  Ladda ner Mitt hjärta går på e-bok Gratis: SPEGEL 2

  Mitt hjärta går på.pdf (Kr-0.00)

  Mitt hjärta går på.epub (Kr-0.00)

  Mitt hjärta går på.doc (Kr-0.00)

  Mitt hjärta går på.txt (Kr-0.00)

  Mitt hjärta går på.mobi (Kr-0.00)

  TAGS:

  Online Mitt hjärta går på eBook

  Bok Mitt hjärta går på FB2

  Ladda ner Mitt hjärta går på PDF

  Ladda ner Mitt hjärta går på MOBI

  Online Mitt hjärta går på bok

  Gratis Mitt hjärta går på iPhone

  Online Mitt hjärta går på PDF

  Gratis Mitt hjärta går på DJVU

  Gratis Mitt hjärta går på TXT

  Ladda ner Mitt hjärta går på RTF

  Online Mitt hjärta går på FB2

  e-bok Mitt hjärta går på TXT

  Gratis Mitt hjärta går på e-book

  Bok Mitt hjärta går på MOBI

  Ladda ner Mitt hjärta går på iPad

  läsaa Mitt hjärta går på MOBI

  läsa Mitt hjärta går på DOCX

  Gratis Mitt hjärta går på AWZ

  Ladda ner Mitt hjärta går på iPad

  Gratis Mitt hjärta går på DJVU

  Ladda ner Mitt hjärta går på free

  Gratis Mitt hjärta går på DVD

  läsa Mitt hjärta går på TXT

  Bok Mitt hjärta går på DJVU

  Download Mitt hjärta går på cd

  e-Bok Mitt hjärta går på e-book

  e-bok Mitt hjärta går på DOCX

  e-bok Mitt hjärta går på iPad

  ebook Mitt hjärta går på TXT

  e-bok Mitt hjärta går på PDF

  e-bok Mitt hjärta går på EPUB

  Läsa Mitt hjärta går på IPAD

  About the Author

  Leave a Reply