Kvinna inför rätta Ladda ner (Download/Läsa online) (e-bok) PDF, ePub, Kindle

Kvinna inför rätta Ladda ner (Download/Läsa online) (e-bok) PDF, ePub, Kindle

Kvinna inför rätta (e-bok) av Louise Doughty


På fel plats vid fel tillfälle med fel man …

Kvinna inför rätta är brittiska Louise Doughtys stora genombrott som romanförfattare. Boken har legat på bestsellerlistorna i England, blivit nominerad till en rad litterära priser och är nu översatt till mer än tjugo språk.

Vid 52 års ålder verkar Yvonne Carmichael, framgångsrik genetikforskare, ha allt man kan önska sig – ett vackert hem, ett lyckligt äktenskap och två vuxna välartade barn. Men när hon en dag blir inbjuden som föreläsare för medlemmarna i ett parlamentariskt utskott gör hon något som vanligtvis skulle vara henne helt främmande: när hon möter en främling, som hon inte ens vet namnet på, drabbas hon av en så överväldigande attraktion att hon en stund senare har sex med honom på offentlig plats. De inleder ett förhållande och passionen frigör krafter som hon inte kan kontrollera. Krafter som leder henne och hennes älskare in i en mordrättegång.

Från förhörsbåset berättar Yvonne sin historia och växlar mellan rättegången och händelserna som föregick den. Vittnen kallas in och ger sin version. Bit för bit kartläggs förloppet och när vi tror att vi vet vad som hänt kastas nytt ljus över skeendet.

Det är psykologisk spänning på högsta nivå där författaren ställer skarpa och intelligenta frågor kring moral och konventioner, lust och passion, trygghet och fasad, jämlikhet och karriär, självbedrägeri och överlevnadsinstinkt. Kvinna inför rätta är en oroande bladvändare om hur en impulsiv handling kan ödelägga allt.

“Årets bästa thriller.” Jenny Lindh, TV4 Nyhetsmorgon Kvinna inför rätta är en lysande roman, intelligent och skickligt byggd, där författaren hela tiden håller dramatiken på topp… Det är en bok där man på en gång vill rusa genom sidorna för att få veta vad som ska hända – och samtidigt läsa riktigt riktigt långsamt, för att få varje formulering att sjunka in.” Östgöta Correspondenten“…årets bästa spänningsroman… Man sitter på nålar och samtidigt är boken mycket mer än bara intrig; här synas våra normer i sömmarna, här utmanas gränser och tabun.” MMMMM, M-Magasin“Det finns en oändligt skrämmande undertext om hur kvinnor fortfarande döms efter sin vandel. I det ögonblick Yvonne Carmichael gav efter för en främmande man försvann allt skydd. Det finns så många som är beredda att döma.” Dagens Nyheter

“Det här är en av de absolut bästa böcker jag har läst i år, missa den inte!” Expressen

“Jag har hört en psykiater säga att i kampen mellan passion och förnuft är förnuftet bara en liten fjäder på havet. Jag kom att tänka på det när jag läste denna välskrivna, suggestiva roman om en väletablerad, lyckligt gift medelålders kvinna, som möter en främling och plötsligt drabbas av en stormande förälskelse. Redan på första sidan får vi veta att hon sitter i en rättssal, anklagad för ett allvarligt brott. Sakta rullas ett oerhört spännande drama upp.” Ingalill Mosanders favorit, Aftonbladet

Kvinna inför rätta av Louise Doughty är en av de mest fascinerande spänningsromaner jag läst… Jag har svårt att släppa den, den är på sitt sätt så verklighetstrogen, så fruktansvärd och i sin helhet så enkel fast ändå inte. Läs den! 5 av 5.” Annas Deckartips
 
“… nu kommer den (äntligen!) på svenska. Det här är årets bästa deckare.” Amelia

”Doughty kan verkligen berätta en historia. Hon vet hur man bygger upp spänningen ända till bristningsgränsen.” The Times

”Välkommen till Louise Doughtys värld där människor är komplexa och ofullkomliga … Varje sida ger skakande inblickar i händelseförloppet, detaljer som likt kyligt regn framkallar rysningar. Det är oavbrutet fängslande, Doughty håller spänningen vid liv genom glimtar av vad som komma skall. … Hennes prosa är genomträngande och mäktig, starka känslor fångade i skarpa, kärnfulla meningar. Rättegångsscenen äSpråk Svenska!


Ladda ner Kvinna inför rätta e-bok Gratis pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:


Kvinna inför rätta (Kr-0.00)


Gå med hundratusentals nöjda medlemmar som tidigare tillbringade otaliga timmar på jakt efter media och innehåll online, nu njuter av de hetaste nya böckerna, tidskrifterna och serierna.

Det är här och det är gratis. Det är därför du borde gå med:

 • Obegränsade böcker, tidskrifter och serier wherever du än är: direkt i din webbläsare på din dator eller surfplatta.
 • Mer än 10 miljoner titlar spänner över varje genre som är tänkbara, till hands.
 • Få de bästa böckerna, tidskrifterna och serierna i varje genre, inklusive Action, Äventyr, Anime, Manga, Barn och familj, Klassiker, Komedier, Referens, Handböcker, Drama, Utländska, Skräck, Musik, Romantik, Sci-Fi, Fantasi, Sport och många fler.
 • Nya titlar läggs till varje dag! Vi gillar att hålla saker färska.
 • Alla plattformar. Fullt optimerad.
 • Ta reda på varför tusentals människor går med varje dag.
  Registrera dig nu och upplev underhållning, obegränsat!

  Författare

  Manni Kössler (översättare), Louise Doughty (författare)
  Utgiven
  26 augusti 2015
  Genrer

  Deckare
  Språk
  Swedish
  Format
  epub
  Kopieringsskydd
  Vattenmärkt
  ISBN
  9789137146294

  Ladda ner Kvinna inför rätta e-bok Gratis: SPEGEL 2

  Kvinna inför rätta.pdf (Kr-0.00)

  Kvinna inför rätta.epub (Kr-0.00)

  Kvinna inför rätta.doc (Kr-0.00)

  Kvinna inför rätta.txt (Kr-0.00)

  Kvinna inför rätta.mobi (Kr-0.00)

  TAGS:

  Online Kvinna inför rätta eBook

  Bok Kvinna inför rätta FB2

  Ladda ner Kvinna inför rätta PDF

  Ladda ner Kvinna inför rätta MOBI

  Online Kvinna inför rätta bok

  Gratis Kvinna inför rätta iPhone

  Online Kvinna inför rätta PDF

  Gratis Kvinna inför rätta DJVU

  Gratis Kvinna inför rätta TXT

  Ladda ner Kvinna inför rätta RTF

  Online Kvinna inför rätta FB2

  e-bok Kvinna inför rätta TXT

  Gratis Kvinna inför rätta e-book

  Bok Kvinna inför rätta MOBI

  Ladda ner Kvinna inför rätta iPad

  läsaa Kvinna inför rätta MOBI

  läsa Kvinna inför rätta DOCX

  Gratis Kvinna inför rätta AWZ

  Ladda ner Kvinna inför rätta iPad

  Gratis Kvinna inför rätta DJVU

  Ladda ner Kvinna inför rätta free

  Gratis Kvinna inför rätta DVD

  läsa Kvinna inför rätta TXT

  Bok Kvinna inför rätta DJVU

  Download Kvinna inför rätta cd

  e-Bok Kvinna inför rätta e-book

  e-bok Kvinna inför rätta DOCX

  e-bok Kvinna inför rätta iPad

  ebook Kvinna inför rätta TXT

  e-bok Kvinna inför rätta PDF

  e-bok Kvinna inför rätta EPUB

  Läsa Kvinna inför rätta IPAD

  About the Author

  Leave a Reply