Kongo, rumban och jag Ladda ner (Download/Läsa online) (e-bok) PDF, ePub, Kindle

Kongo, rumban och jag Ladda ner (Download/Läsa online) (e-bok) PDF, ePub, Kindle

Kongo, rumban och jag (e-bok) av Elin Unnes


“Tänk om flygplan är som pengar. Tänk om de bara fungerar för att vi alla tror på att de fungerar. Och tänk om alla på det här planet samtidigt tvivlar, bara i några sekunder, precis när vi lyfter och att trycket faller och att nosen dyker ner i terminalen och allt brinner upp.

Ungefär så försöker jag sluta tänka medan jag blundar och med iskalla knogar greppar om armstöden på planet som ska ta oss till Kongos huvudstad Kinshasa. Jag vet inte om det än men om sex dagar, när planet i motsatt riktning lyfter från Kinshasas flygplats, kommer jag sitta med näsan tryckt mot rutan och njuta av hur vackra blixtarna utanför fönstret är.

Från luften kommer Kinshasa att breda ut sig under planet som en gnistrande amöba, upplyst nästan enbart av öppen eld mitt i ett stort hav av svart, och jag kommer inte att tänka att det är min kroppsvikt mot fönstret som gör att planet plötsligt girar till höger. Istället kommer jag att tänka att det är den absolut vackraste stad jag sett uppifrån och att dess våldsamma närvaro, på mindre än en vecka, kan tvätta även den allra mest neurotiska människa ren från tvångstankar.”

Så börjar Elin Unnes resedagbok från Kongo, dit hon åkte med den världskände konstnären Carsten Höller för att söka upp några av Afrikas just nu största musikstjärnor.

Det är en annan version av nutidshistorien, en berättelse i kortformat om ett land långt ifrån krig, kolonialism och diktatorer. För Kinshasa ruvar på en hemlighet: en fullkomligt unik musikscen. Ingenstans i hela världen betyder musik så mycket. Samtidigt är det få i resten av världen som vet om vad som just nu pågår i Kongo.

Kongo, rumban och jag är ett resereportage från en explosiv, vital och självförsörjande musikscen, fylld av musiker som istället för de amerikanska rapparnas nyrika uniform klär sig i japansk haute couture och skolflicksuniform.Språk Svenska!


Ladda ner Kongo, rumban och jag e-bok Gratis pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:


Kongo, rumban och jag (Kr-0.00)


Gå med hundratusentals nöjda medlemmar som tidigare tillbringade otaliga timmar på jakt efter media och innehåll online, nu njuter av de hetaste nya böckerna, tidskrifterna och serierna.

Det är här och det är gratis. Det är därför du borde gå med:

 • Obegränsade böcker, tidskrifter och serier wherever du än är: direkt i din webbläsare på din dator eller surfplatta.
 • Mer än 10 miljoner titlar spänner över varje genre som är tänkbara, till hands.
 • Få de bästa böckerna, tidskrifterna och serierna i varje genre, inklusive Action, Äventyr, Anime, Manga, Barn och familj, Klassiker, Komedier, Referens, Handböcker, Drama, Utländska, Skräck, Musik, Romantik, Sci-Fi, Fantasi, Sport och många fler.
 • Nya titlar läggs till varje dag! Vi gillar att hålla saker färska.
 • Alla plattformar. Fullt optimerad.
 • Ta reda på varför tusentals människor går med varje dag.
  Registrera dig nu och upplev underhållning, obegränsat!

  Författare

  Elin Unnes (författare), Stefan Fält (annat)
  Förlag
  Natur & Kultur
  Utgiven
  29 juni 2015
  Genrer

  Fackböcker, Konst, Musik, Teater, Film
  Språk
  Swedish
  Format
  epub
  Kopieringsskydd
  Vattenmärkt
  ISBN
  9789127146037

  Ladda ner Kongo, rumban och jag e-bok Gratis: SPEGEL 2

  Kongo, rumban och jag.pdf (Kr-0.00)

  Kongo, rumban och jag.epub (Kr-0.00)

  Kongo, rumban och jag.doc (Kr-0.00)

  Kongo, rumban och jag.txt (Kr-0.00)

  Kongo, rumban och jag.mobi (Kr-0.00)

  TAGS:

  Online Kongo, rumban och jag eBook

  Bok Kongo, rumban och jag FB2

  Ladda ner Kongo, rumban och jag PDF

  Ladda ner Kongo, rumban och jag MOBI

  Online Kongo, rumban och jag bok

  Gratis Kongo, rumban och jag iPhone

  Online Kongo, rumban och jag PDF

  Gratis Kongo, rumban och jag DJVU

  Gratis Kongo, rumban och jag TXT

  Ladda ner Kongo, rumban och jag RTF

  Online Kongo, rumban och jag FB2

  e-bok Kongo, rumban och jag TXT

  Gratis Kongo, rumban och jag e-book

  Bok Kongo, rumban och jag MOBI

  Ladda ner Kongo, rumban och jag iPad

  läsaa Kongo, rumban och jag MOBI

  läsa Kongo, rumban och jag DOCX

  Gratis Kongo, rumban och jag AWZ

  Ladda ner Kongo, rumban och jag iPad

  Gratis Kongo, rumban och jag DJVU

  Ladda ner Kongo, rumban och jag free

  Gratis Kongo, rumban och jag DVD

  läsa Kongo, rumban och jag TXT

  Bok Kongo, rumban och jag DJVU

  Download Kongo, rumban och jag cd

  e-Bok Kongo, rumban och jag e-book

  e-bok Kongo, rumban och jag DOCX

  e-bok Kongo, rumban och jag iPad

  ebook Kongo, rumban och jag TXT

  e-bok Kongo, rumban och jag PDF

  e-bok Kongo, rumban och jag EPUB

  Läsa Kongo, rumban och jag IPAD

  About the Author

  Leave a Reply

  Kongo, rumban och jag Ladda ner (Download/Läsa online) (e-bok) PDF, ePub, Kindle

  Kongo, rumban och jag Ladda ner (Download/Läsa online) (e-bok) PDF, ePub, Kindle

  Kongo, rumban och jag (e-bok) av Elin Unnes

  (more…)

  About the Author

  Leave a Reply