Jag, jag, jag Ladda ner (Download/Läsa online) (e-bok) PDF, ePub, Kindle

Jag, jag, jag Ladda ner (Download/Läsa online) (e-bok) PDF, ePub, Kindle

Jag, jag, jag (e-bok) av Unni Drougge


“Den första Unni Drougge boken jag läste & där efter var jag FAST & har nu läst ALLT med Unni!! 

Boken i några få ord: Klubbar i London, leran i Roskilde, udda sex, nya droger och psykologlinjen i Lund – allt är till för att testas. Åtminstone en gång.”
boksidan.net – Lady red – Betyg 4

Året är 1976 och den unga Sophie är på jakt efter en identitet. Vad är en tjej utan en kille? tänker hon och kastar sig in i ett förhållande med den bildsköne gossen Aron. Aron lider av patologisk samlarmani. Han samlar framförallt på skivor, och en dag kommer han hem med en kartong specialimporterade punksinglar. Båda rycks med av den larmande punkvågen som exploderar över hela västvärlden. Aron får fullt upp med att utöka sina samlingar och Sophie anammar genast punkens alla attribut. Aron ser inte med blida ögon på flickvännens högljudda och kaxiga stil. Han anmärker på hur hon ser ut, vad hon gör och vad hon säger. Relationen urartar då Sophie i ett missriktat frigörelseförsök börjar prassla med en lokal punkgitarrhjälte som Aron beundrar. Därefter åker hon till London med två ökända groupies och tröstar sig med att förföra kända punkartister. Men varken sex, droger eller rock n roll i Londons sjudande punkkittel kan rädda Sophie från sorgen över att ha blivit dumpad av Aron.

Ur boken:
Jag minns så väl hur jag låg på rygg i min vardagsrumssoffa i lägenheten på Gamla Väster i Malmö, det måste ha varit en lördag, och hörde skrålet från hemvändande kroggäster nerifrån gatan. Jag var stjärnklar. Höggradigt tjackpåtänd. Bredvid mig stod en kaffetermos och jag hällde upp en ny kopp. Fortsatte att läsa. Sartres romantrilogi. Andra boken gick lite trögt. Tittade för ett ögonblick ner på golvet som täcktes av en sisalmatta. Konstigt, det där mönstret… det rörde på sig. Det kunde väl inte vara möjligt. Försökte skärpa blicken. Jo, hela golvet krälade. Som en myrstack när man stannat framför den och barren efter ett par sekunder tonar bort bakom den frenetiska aktiviteten. Men det här var lite skumt, faktiskt. Jag fick helt enkelt låta bli att titta på golvet. Så fort jag höjde blicken fick jag syn på fönstret.
Den tid som vanligtvis förflyter från perceptionsögonblicket till ett översatt meddelande i hjärnan fördröjdes och det var i denna förskjutning som det inträffade som man annars bara hört och läst om.
Klockorna stannade.
Därefter tryckvågen av språngande naken skräck. Fasan stormade in genom fönstret och adrenalinet gick upp på högvarv, äntligen, och jag rivstartade, ryckte åt mig väskan, sköt upp ytterdörren så den slog i väggen, tog varje våning i två kliv, fick upp porten och for ut som en projektil.

Sagt om boken: 
Loi – Boksidan.net
Något i den desperata tonen gjorde mig nyfiken. En härligt virrvarr av tonårsångest droger sex och meningen med livet. Utan den här boken skulle jag fortsatt vara en grå mus.

Casca – Boksidan.net
Jag tycker att Unni Drougges böcker är BÄST när det gäller generationsromaner och andra skildringar. Ulf Lundell, t.ex. kan slänga sig i väggen! Drougge har ett fantastiskt flyt i språket, berättar på ett naket, övertygande och framför allt satiriskt/humoristiskt sätt om de ibland bedrövliga villkor vi (bedrövliga) människor lever under. Hon är en enastående författare, även för dem som tycker att “god litteratur inte ska förstås av kreti och pleti”, som salig Arthur Lundkvist en gång så snobbigt uttryckte sig.

 Språk Svenska!


Ladda ner Jag, jag, jag e-bok Gratis pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:


Jag, jag, jag (Kr-0.00)


Gå med hundratusentals nöjda medlemmar som tidigare tillbringade otaliga timmar på jakt efter media och innehåll online, nu njuter av de hetaste nya böckerna, tidskrifterna och serierna.

Det är här och det är gratis. Det är därför du borde gå med:

 • Obegränsade böcker, tidskrifter och serier wherever du än är: direkt i din webbläsare på din dator eller surfplatta.
 • Mer än 10 miljoner titlar spänner över varje genre som är tänkbara, till hands.
 • Få de bästa böckerna, tidskrifterna och serierna i varje genre, inklusive Action, Äventyr, Anime, Manga, Barn och familj, Klassiker, Komedier, Referens, Handböcker, Drama, Utländska, Skräck, Musik, Romantik, Sci-Fi, Fantasi, Sport och många fler.
 • Nya titlar läggs till varje dag! Vi gillar att hålla saker färska.
 • Alla plattformar. Fullt optimerad.
 • Ta reda på varför tusentals människor går med varje dag.
  Registrera dig nu och upplev underhållning, obegränsat!

  Författare

  Unni Drougge (författare), Unni Drougge (berättare), Jenny Salmson (illustratör), Jenny Salmson (annat), Jenny Salmson (annat)
  Utgiven
  21 januari 2015
  Genrer

  Skönlitteratur, Romaner
  Språk
  Swedish
  Format
  epub
  Kopieringsskydd
  Vattenmärkt
  ISBN
  9789176070239

  Ladda ner Jag, jag, jag e-bok Gratis: SPEGEL 2

  Jag, jag, jag.pdf (Kr-0.00)

  Jag, jag, jag.epub (Kr-0.00)

  Jag, jag, jag.doc (Kr-0.00)

  Jag, jag, jag.txt (Kr-0.00)

  Jag, jag, jag.mobi (Kr-0.00)

  TAGS:

  Online Jag, jag, jag eBook

  Bok Jag, jag, jag FB2

  Ladda ner Jag, jag, jag PDF

  Ladda ner Jag, jag, jag MOBI

  Online Jag, jag, jag bok

  Gratis Jag, jag, jag iPhone

  Online Jag, jag, jag PDF

  Gratis Jag, jag, jag DJVU

  Gratis Jag, jag, jag TXT

  Ladda ner Jag, jag, jag RTF

  Online Jag, jag, jag FB2

  e-bok Jag, jag, jag TXT

  Gratis Jag, jag, jag e-book

  Bok Jag, jag, jag MOBI

  Ladda ner Jag, jag, jag iPad

  läsaa Jag, jag, jag MOBI

  läsa Jag, jag, jag DOCX

  Gratis Jag, jag, jag AWZ

  Ladda ner Jag, jag, jag iPad

  Gratis Jag, jag, jag DJVU

  Ladda ner Jag, jag, jag free

  Gratis Jag, jag, jag DVD

  läsa Jag, jag, jag TXT

  Bok Jag, jag, jag DJVU

  Download Jag, jag, jag cd

  e-Bok Jag, jag, jag e-book

  e-bok Jag, jag, jag DOCX

  e-bok Jag, jag, jag iPad

  ebook Jag, jag, jag TXT

  e-bok Jag, jag, jag PDF

  e-bok Jag, jag, jag EPUB

  Läsa Jag, jag, jag IPAD

  About the Author

  Leave a Reply

  Jag, jag, jag Ladda ner (Download/Läsa online) (e-bok) PDF, ePub, Kindle

  Jag, jag, jag Ladda ner (Download/Läsa online) (e-bok) PDF, ePub, Kindle

  Jag, jag, jag (e-bok) av Unni Drougge

  (more…)

  About the Author

  Leave a Reply