Hon är inte jag Ladda ner (Download/Läsa online) (e-bok) PDF, ePub, Kindle

Hon är inte jag Ladda ner (Download/Läsa online) (e-bok) PDF, ePub, Kindle

Hon är inte jag (e-bok) av Golnaz Hashemzadeh,


Bäst och ensammast i världen

Det är 80-tal och en liten flicka flyr tillsammans med sina föräldrar från Iran till Sverige. Det gamla landet har krossat drömmarna men det nya landet krossar familjen. De, som har kämpat för frihet i Iran, befinner sig nu i trygghet men utanför och avskurna från omvärlden. Pappan försöker hitta en väg in i det nya samhället och mamman vill inte lämna filtarna som doftar av hemlandet. Respekt och kärlek vittrar sönder och dottern tvingas bli vittne och medlare mellan föräldrarna.Hennes pappa vet att hårt arbete är nyckeln till framtiden, och han lär sin dotter att hon måste vara bäst, oavsett vilka offer som krävs. Med hans revanschlust och suget efter tillhörighet som bränsle är hon snart kårordförande på Sveriges mest utpräglade elitskola. Det är en tillvaro som utgörs av ständiga middagar med näringslivets toppchefer, tal till studenterna och intervjuer med riksmedia. Men framgången är ensam och hotfull. I vissas ögon är man alltid blatte, och för den som måste vara bäst finns inget andrum.Golnaz Hashemzadeh har lyckats skriva prestationsjunkiens berättelse ur ett invandrarperspektiv som både skrämmer och fascinerar. Hon är inte jag är en berättelse om en familj som kämpar, om två föräldrar som omedvetet plågar sina barn med sin egen olycka, om en kvinna som offrar sig själv i jakten på att vara den alla älskar.

Omslagsformgivare: Eva NordlanderSpråk Svenska!


Ladda ner Hon är inte jag e-bok Gratis pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:


Hon är inte jag (Kr-0.00)


Gå med hundratusentals nöjda medlemmar som tidigare tillbringade otaliga timmar på jakt efter media och innehåll online, nu njuter av de hetaste nya böckerna, tidskrifterna och serierna.

Det är här och det är gratis. Det är därför du borde gå med:

 • Obegränsade böcker, tidskrifter och serier wherever du än är: direkt i din webbläsare på din dator eller surfplatta.
 • Mer än 10 miljoner titlar spänner över varje genre som är tänkbara, till hands.
 • Få de bästa böckerna, tidskrifterna och serierna i varje genre, inklusive Action, Äventyr, Anime, Manga, Barn och familj, Klassiker, Komedier, Referens, Handböcker, Drama, Utländska, Skräck, Musik, Romantik, Sci-Fi, Fantasi, Sport och många fler.
 • Nya titlar läggs till varje dag! Vi gillar att hålla saker färska.
 • Alla plattformar. Fullt optimerad.
 • Ta reda på varför tusentals människor går med varje dag.
  Registrera dig nu och upplev underhållning, obegränsat!

  Författare

  Golnaz Hashemzadeh (författare), Golnaz Hashemzadeh Bonde (författare), Eva Nordlander (annat)
  Utgiven
  2 augusti 2012
  Genrer

  Skönlitteratur, Romaner
  Språk
  Swedish
  Format
  epub
  Kopieringsskydd
  Vattenmärkt
  ISBN
  9789146222972

  Ladda ner Hon är inte jag e-bok Gratis: SPEGEL 2

  Hon är inte jag.pdf (Kr-0.00)

  Hon är inte jag.epub (Kr-0.00)

  Hon är inte jag.doc (Kr-0.00)

  Hon är inte jag.txt (Kr-0.00)

  Hon är inte jag.mobi (Kr-0.00)

  TAGS:

  Online Hon är inte jag eBook

  Bok Hon är inte jag FB2

  Ladda ner Hon är inte jag PDF

  Ladda ner Hon är inte jag MOBI

  Online Hon är inte jag bok

  Gratis Hon är inte jag iPhone

  Online Hon är inte jag PDF

  Gratis Hon är inte jag DJVU

  Gratis Hon är inte jag TXT

  Ladda ner Hon är inte jag RTF

  Online Hon är inte jag FB2

  e-bok Hon är inte jag TXT

  Gratis Hon är inte jag e-book

  Bok Hon är inte jag MOBI

  Ladda ner Hon är inte jag iPad

  läsaa Hon är inte jag MOBI

  läsa Hon är inte jag DOCX

  Gratis Hon är inte jag AWZ

  Ladda ner Hon är inte jag iPad

  Gratis Hon är inte jag DJVU

  Ladda ner Hon är inte jag free

  Gratis Hon är inte jag DVD

  läsa Hon är inte jag TXT

  Bok Hon är inte jag DJVU

  Download Hon är inte jag cd

  e-Bok Hon är inte jag e-book

  e-bok Hon är inte jag DOCX

  e-bok Hon är inte jag iPad

  ebook Hon är inte jag TXT

  e-bok Hon är inte jag PDF

  e-bok Hon är inte jag EPUB

  Läsa Hon är inte jag IPAD

  About the Author

  Leave a Reply