Getingsommar Ladda ner (Download/Läsa online) (e-bok) PDF, ePub, Kindle

Getingsommar Ladda ner (Download/Läsa online) (e-bok) PDF, ePub, Kindle

Getingsommar (e-bok) av Denise Mina


Tät intrig, mästerlig karaktärsskildring och Glasgows speciella atmosfär

Sarah Erroll har jetlag. Det är sen eftermiddagen och hon ligger och sover i sitt gamla flickrum när hon plötsligt hör ljud från undervåningen. Fast kanske inte? Huset är gammalt och stort, det knakar alltid någonstans i väggar och golv. Sarah har aldrig gillar att huset ger ljud ifrån sig, så hon brukar sätta på radion när hon är ensam hemma. Men nu är radion av någon anledning tyst och hon tycker sig höra en kvinnoröst. Ljudet kommer den här gången från trappan.De är två stycken och de kommer in i hennes rum, hotfulla, aggressiva, och det är uppenbarligen inget misstag att de är här. Sarah undrar varför de är så arga och hon är fortfarande sömndrucken när de närmar sig …Kriminalinspektör Alex Morrow är på sin pappas begravning när samtalet kommer. En ung kvinna har hittats död och skändad i sitt föräldrahem i ett av Glasgows mer välbeställda villakvarter. Förutom Sarah Errolls illa tilltygade kropp hittar man sex miljoner euro i kontanter, fasttejpade under ett bord i köket.När Alex, som är höggravid med tvillingar, börjar undersöka fallet inser hon att Sarah var en kvinna med många hemligheter. Ingen verkar egentligen ha känt henne och hon levde ett dubbelliv som skulle ha chockat omgivningen. Ett egendomligt sammanträffande är hennes koppling till den ökände finansmannen Lars Anderson, som bara fyra timmar före Sarahs död hittats hängd i ett träd utanför sitt hus i Kent …Tät intrig, trovärdig karaktärsskildring och Glasgows speciella atmosfär – Denis Minas andra bok om Alex Morrow bjuder på en skickligt iscensatt kriminalhistoria.
“Vass deckare om klass och kön…Intrigen i Getingsommar är både så spänningsskapande och exakt komponerad som man kan förvänta sig av en av världen ledande deckarförfattare.” Dagens Nyheter“Det Denise Mina gör allra bäst är att skildra klasstillhörigheter, och hur de påverkar människor…Hon månar om sina karaktärer, byter skickligt perspektiven så att alla får komma till tals. Liksom hon månar om läsaren…Det som gör Getingsommar så läsvärd är inte den rafflande spänningen, utan just denna slutsats: när det kommer till mord finns sällan några vinnare.” Svenska Dagbladet“Årets bästa till svenska översatta kriminalroman blev Getingsommar…en engagerad och skakande kombination av brittiskt samtidsreportage och originell kriminalgåta” Svenska DeckarakademinGetingsommar är en skarpsinnig, engagerande och helt formidabelt bra deckare.” Borlänge Tidning“Denise Minas styrka är att hon aldrig undviker det svåra, aldrig förenklar eller tar genvägar när hon beskriver brott, förövare och offer. Hennes människor är alltid hela, placerade i ett socialt sammanhang…Getingsommars kan mycket väl vara årets bästa deckarläsning – hela vägen från första till 410:e sidan.” Skånska Dagbladet“Denise Mina är en skarp, engagerande skildrare av det brittiska klassamhället…Mina rör sig som en fisk i vattnet när hon gestaltar samhällets kantstötta och utstötta. Lyhört skildrar hon sexism, spänningarna mellan poliskollegor och inte minst klasssamhällets reflexmässiga förakt för dem som befinner sig på pinnhålen nedanför. Som bonus har dessutom Getingsommar något så ovanligt som ett, jo, lyckligt slut.” Kristianstadsbladet“Minas kvinnliga kriminalare belyser bättre än andra det skuggiga samhället. Jag applåderar länge.” M MagasinVad som genomgående präglat Minas författarskap är förmågan att skapa intressanta och unika kvinnliga hjältinnor; kvinnor som alltid befinner sig långt ifrån de svenska deckarnas småbarnsmammehjältinnor.”Smålandsposten“Minas styrka ligger i att skildra tragiken genom dess mest vardagliga uttryck och aspekter…Maktlösheten när alla fasta punkter plötsligt inte längre finns där, och den rotlöshet som bara kanSpråk Svenska!


Ladda ner Getingsommar e-bok Gratis pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:


Getingsommar (Kr-0.00)


Gå med hundratusentals nöjda medlemmar som tidigare tillbringade otaliga timmar på jakt efter media och innehåll online, nu njuter av de hetaste nya böckerna, tidskrifterna och serierna.

Det är här och det är gratis. Det är därför du borde gå med:

 • Obegränsade böcker, tidskrifter och serier wherever du än är: direkt i din webbläsare på din dator eller surfplatta.
 • Mer än 10 miljoner titlar spänner över varje genre som är tänkbara, till hands.
 • Få de bästa böckerna, tidskrifterna och serierna i varje genre, inklusive Action, Äventyr, Anime, Manga, Barn och familj, Klassiker, Komedier, Referens, Handböcker, Drama, Utländska, Skräck, Musik, Romantik, Sci-Fi, Fantasi, Sport och många fler.
 • Nya titlar läggs till varje dag! Vi gillar att hålla saker färska.
 • Alla plattformar. Fullt optimerad.
 • Ta reda på varför tusentals människor går med varje dag.
  Registrera dig nu och upplev underhållning, obegränsat!

  Författare

  Denise Mina (författare), Boel Unnerstad (översättare), Reklambyrå AB Imperiet (annat)
  Utgiven
  20 november 2017
  Genrer

  Deckare
  Serie
  Alex Morrow
  Del i serie
  2
  Språk
  Swedish
  Format
  epub

  Ladda ner Getingsommar e-bok Gratis: SPEGEL 2

  Getingsommar.pdf (Kr-0.00)

  Getingsommar.epub (Kr-0.00)

  Getingsommar.doc (Kr-0.00)

  Getingsommar.txt (Kr-0.00)

  Getingsommar.mobi (Kr-0.00)

  TAGS:

  Online Getingsommar eBook

  Bok Getingsommar FB2

  Ladda ner Getingsommar PDF

  Ladda ner Getingsommar MOBI

  Online Getingsommar bok

  Gratis Getingsommar iPhone

  Online Getingsommar PDF

  Gratis Getingsommar DJVU

  Gratis Getingsommar TXT

  Ladda ner Getingsommar RTF

  Online Getingsommar FB2

  e-bok Getingsommar TXT

  Gratis Getingsommar e-book

  Bok Getingsommar MOBI

  Ladda ner Getingsommar iPad

  läsaa Getingsommar MOBI

  läsa Getingsommar DOCX

  Gratis Getingsommar AWZ

  Ladda ner Getingsommar iPad

  Gratis Getingsommar DJVU

  Ladda ner Getingsommar free

  Gratis Getingsommar DVD

  läsa Getingsommar TXT

  Bok Getingsommar DJVU

  Download Getingsommar cd

  e-Bok Getingsommar e-book

  e-bok Getingsommar DOCX

  e-bok Getingsommar iPad

  ebook Getingsommar TXT

  e-bok Getingsommar PDF

  e-bok Getingsommar EPUB

  Läsa Getingsommar IPAD

  About the Author

  Leave a Reply