En enda risk Ladda ner (Download/Läsa online) (e-bok) PDF, ePub, Kindle

En enda risk Ladda ner (Download/Läsa online) (e-bok) PDF, ePub, Kindle

En enda risk (e-bok) av Simona Ahrnstedt


Omöjlig kärlek, passion och spänning

En enda risk är den efterlängtade tredje delen i romancedrottningen Simona Ahrnstedts bästsäljande samtidsserie. En bladvändare fylld av kärlek, sex och spänning. Om två människor som är varandras motpoler men förs samman av ödet i ett vintrigt Norrbotten.

Ambra Vinter är journalist på Sveriges största kvällstidning. Knivskarp, kaxig och idealistisk. Dagarna före jul skickas hon ut på ett jobb som ingen annan vill ha. Till kylan, snön och det eviga mörkret i Kiruna. En stad som väcker upp plågsamma minnen från hennes förflutna.

Tom Lexington är före detta elitsoldat. Efter att ha överlevt en helikopterkrasch och fångenskap har han isolerat sig i skogen i Norrbotten. Traumatiserad och sviken har han bara ett mål: att vinna tillbaka kvinnan han förlorat till en annan.

Slumpen för två sårade personer i varandras väg. Medan Ambra arbetar med att slutföra sitt uppdrag och Tom försöker finna en mening med tillvaron, uppstår en oväntad attraktion. Mot bakgrund av polarnätter och norrsken ställs frågan på sin spets: kan man älska någon som man inte litar på?
”Med sin nu fullbordade trilogi har Ahrnstedt åstadkommit en välskriven, intelligent romance … Man kan glatt försvinna in i 500 sidor myskoma men Ahrnstedt har också en bittert realitysmakande grund att stå på.” Borås Tidning

”Romantisk berättelse med explicit erotik, men Simona Ahrnstedt lyckas göra den både spännande och väva in åtskilliga samtidsfrågor. Lite som en tidig Liza Marklund, fast där romantiken driver intrigen i stället för mord.” Lotta Olsson i Dagens Nyheter

”Själva grunden i En enda risk är precis densamma som i Ahrnstedts andra romaner. Det handlar om starka kvinnor som själva väljer sina liv. Språket är relativt enkelt, berättarstilen rapp och slutet lyckligt, och det är banne mig bra så.” Dalademokraten

”Läser Simona Ahrnstedts nya och senaste bok En enda risk. Gillar både Simona som författare och person! Jag har varit ett fan av hennes böcker i flera år. Ingen är gladare än jag!” Magdalena Graaf

”Ahrnstedt levererar kärlek, drama och riktigt bra sex. Och framför allt ett happily ever after. Precis så som en ruggigt bra romance ska vara. Jag har skrivit det förr och skriver det igen: Simona Ahrnstedt kan riktigt bra romance. Hon ÄR romance.” Linas guldkorn ”Jag får verklighetsflykt samtidigt som jag stärks i tron på en jämlik kärlek. Det mest underbara är dock hur Simona skriver så man som läsare är klistrad vid boken och omgivningen bara försvinner. Man engagerar sig totalt i personernas liv. Det här är helt enkelt romance när den är som bäst.” Boktokig ”Det är bara att gratulera Simona till ytterligare en romantisk fullträff och räkna dagarna tills man får läsa ännu en.” Beas bokhylla ”Jag läste, och läste, och läste lite till. Dröp i säng 01.30 och fortsatte nästa dag. Det var riktigt länge sen jag verkligen slukläste en bok på det sättet, och egentligen behöver jag inte säga så mycket mer om den än så eftersom det från min sida betyder toppbetyg.” Carolina läser ”Svensk romance – i händerna på en lysande, feministisk författare som Simona Ahrnstedt, som kan romancegenren som ingen annan – finns egentligen bara ett ord. Mäktigt.” Elisabet Nielsen & RomanceportalenSpråk Svenska!


Ladda ner En enda risk e-bok Gratis pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:


En enda risk (Kr-0.00)


Gå med hundratusentals nöjda medlemmar som tidigare tillbringade otaliga timmar på jakt efter media och innehåll online, nu njuter av de hetaste nya böckerna, tidskrifterna och serierna.

Det är här och det är gratis. Det är därför du borde gå med:

 • Obegränsade böcker, tidskrifter och serier wherever du än är: direkt i din webbläsare på din dator eller surfplatta.
 • Mer än 10 miljoner titlar spänner över varje genre som är tänkbara, till hands.
 • Få de bästa böckerna, tidskrifterna och serierna i varje genre, inklusive Action, Äventyr, Anime, Manga, Barn och familj, Klassiker, Komedier, Referens, Handböcker, Drama, Utländska, Skräck, Musik, Romantik, Sci-Fi, Fantasi, Sport och många fler.
 • Nya titlar läggs till varje dag! Vi gillar att hålla saker färska.
 • Alla plattformar. Fullt optimerad.
 • Ta reda på varför tusentals människor går med varje dag.
  Registrera dig nu och upplev underhållning, obegränsat!

  Författare

  Simona Ahrnstedt (författare)
  Utgiven
  21 augusti 2016
  Genrer

  Skönlitteratur, Romaner
  Språk
  Swedish
  Format
  epub
  Kopieringsskydd
  Vattenmärkt
  ISBN
  9789137146805

  Ladda ner En enda risk e-bok Gratis: SPEGEL 2

  En enda risk.pdf (Kr-0.00)

  En enda risk.epub (Kr-0.00)

  En enda risk.doc (Kr-0.00)

  En enda risk.txt (Kr-0.00)

  En enda risk.mobi (Kr-0.00)

  TAGS:

  Online En enda risk eBook

  Bok En enda risk FB2

  Ladda ner En enda risk PDF

  Ladda ner En enda risk MOBI

  Online En enda risk bok

  Gratis En enda risk iPhone

  Online En enda risk PDF

  Gratis En enda risk DJVU

  Gratis En enda risk TXT

  Ladda ner En enda risk RTF

  Online En enda risk FB2

  e-bok En enda risk TXT

  Gratis En enda risk e-book

  Bok En enda risk MOBI

  Ladda ner En enda risk iPad

  läsaa En enda risk MOBI

  läsa En enda risk DOCX

  Gratis En enda risk AWZ

  Ladda ner En enda risk iPad

  Gratis En enda risk DJVU

  Ladda ner En enda risk free

  Gratis En enda risk DVD

  läsa En enda risk TXT

  Bok En enda risk DJVU

  Download En enda risk cd

  e-Bok En enda risk e-book

  e-bok En enda risk DOCX

  e-bok En enda risk iPad

  ebook En enda risk TXT

  e-bok En enda risk PDF

  e-bok En enda risk EPUB

  Läsa En enda risk IPAD

  About the Author

  Leave a Reply